onsdag den 21. maj 2014

Førafleveringsmøde med Huscompagniets byggeleder og vores byggesagkyndige fra Bolius

Der er kun en uge til overdragelsen af huset. I dag holdt vi et førafleveringsmøde med Huscompagniets byggeleder og vores byggesagkyndige fra Bolius.

Jeg havde egentlig forventet, at huset ville være færdigt, så bare skulle gennemgå det for småfejl, og det havde den byggesagkyndige vist også. Desværre var malerne ikke færdige, så det hele efterlod et lidt sjusket indtryk.

Malertape markerer fejl i Huscompagniets byggeri.
Huscompagniets byggeleder noterede de mest graverende fejl på sin iPad, men der var så mange småfejl,
at de fleste bare blev markeret med et stykke malertape.


I fællesskab med den byggesagkyndige fandt vi i omegnen af 100 fejl. De fleste af dem var heldigvis klatter af maling og småskæve fuger, men der var også ujævne gulve, huller i væggen og spots, der var ved at kravle ud af loftet.

Ujævne gulve i vores hus fra Huscompagniet.
Gulvene i et par af værelserne er ujævne. Huscompagniets byggeleder forsikrer, at de bare skal stå og afgive lidt fugtighed, så de ikke længere sidder i spænd mod væggen.

Jeg er ikke så nervøs for, om Huscompagniet kan nå at rette fejlene, inden overdragelsen i næste uge, men jeg er sgu lidt træt af, at vi ikke kan få overstået den tungeste del af overdragelsesprocessen allerede i dag.

Det var ikke planen, at den byggesagkyndige skulle med til den endelige overdragelse af huset den 28. maj, men det kommer hun nu alligevel for en sikkerheds skyld. Hun er den dyreste person, der har sat sine fødder på vores byggeplads, så vi ville egentlig gerne bare have sagt farvel og tak for hjælpen i dag. Det er et par tusinde kroner, som vi nu kan kaste ud ad vinduet, fordi Huscompagniet trækker byggeprocessen til sidste øjeblik.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar