fredag den 21. februar 2014

Køb af HTH-køkken med Huscompagniet

Vi er nærmest tvangsindlagt til at vælge et HTH-køkken på grund af vores aftale med Huscompagniet. Der er et vist beløb afsat til køkken i kontrakten, og hvis vi vælger at købe køkkenet et andet sted, vil vi kun kunne få returneret en del af det beløb. Det gør prisen på HTH-køkkenet lidt svær at konkurrere med (selv om man ellers skulle mene, at deres priser er høje nok).

Demokøkken fra HTH og vores kommende emhætte
Kogepladerne kommer til at være midt i rummet, så vi var nødt til at vælge denne futuristiske emhætte for at ikke at skulle have et stort rør hængende ned fra loftet.

Huscompagniets samarbejdspartnere ligger spredt ud over hele Sjælland, og vi måtte drage til en grå og småtrist forstad til Hillerød for at kigge på køkken, bryggers og badeværelse hos HTH.

Det er en lidt mærkværdig måde at købe noget på: Der er ingen priser på varerne, og sælgeren ved, hvor mange penge, der er sat af til købet. Det er altså ikke sådan, vi plejer at handle i Nordjylland.

Efter mødet havde vi valgt skabe til begge badeværelser, køkkenet, bryggers og soveværelse. Prisen får vi først senere, men et eller andet siger mig, at det nok skal blive dyrere end de cirka 90.000, der er afsat i kontrakten.

Nogle af de produkter, som vi havde valgt inden mødet ved at besøge HTH´s adresse på Gammel Kongevej i København, måtte HTH ikke sælge til os for Huscompagniet. Byggefirmaet har åbenbart dårlige erfaringer med visse underleverandørers overholdelse af tidsplaner. Vi prøver nu alligevel at forhandle lidt, når vi får deres tilbud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar