torsdag den 6. februar 2014

Ansøgning om nedrivningstilladelse og byggetilladelse

Huscompagniet har returneret papirerne fra vores ansøgning om byggetilladelse. Der skal medsendes en del tegninger af husets placering på grunden og af husets ydre, så det var Huscompagniet, der stod for den del af byggeprojektet. Nedrivningstilladelsen stod vi til gengæld selv for, og det gav lidt problemer og en smule stress, inden byggeriet gik i gang.

For at få godkendt sin ansøgning om nedrivningstilladelse, skal man først have en byggetilladelse. Vi overtog grunden 1. december og søgte straks teknisk forvaltning hos Hvidovre Kommune om tilladelse til at rive det gamle hus på grunden ned. Så behøvede vi kun at vente på, at Huscompagniet ansøgte om byggetilladelsen. Det skulle ske i begyndelsen af december.

Vi rykkede Huscompagniet flere gange. Den 22. december fik vi en stak papirer sendende fra Huscompagniet. I det medfølgende brev stod, at de var klar til ansøgning om byggetilladelse. Vi skulle bare signere de vedlagte tegninger og materialevalg. Vi var velkomne til at ringe og stille spørgsmål, men den ansvarlige var lige taget på ferie og var tilbage 2. januar, og vi måtte godt være så venlige at returnere papirerne, så de modtog dem 2. januar. Det var mildt sagt ikke særlig elegant.

Ansøgningen blev langt om længe indsendt fra Huscompagniet i begyndelsen af januar, og Hvidovre Kommune overraskede ved at behandle sagen på et par dage. Den normale behandlingstid af nedrivningstilladelser er 2-3 uger. Nedrivningsilladelsen havde bare ligget og ventet på, at byggetilladelsen skulle falde på plads. Vi gik straks i gang med at indhente priser fra nedrivningsfirmaer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar