fredag den 14. februar 2014

Udgravning til fundament

Fundamentet blev meget dyrere, end Huscompagniet normalt afsætter penge til i kontrakten. Heldigvis havde vi fået udført en jordbundsundersøgelse allerede, inden vi købte grunden, så det kom ikke som en overraskelse.

Det tog ikke så lang tid at få gravet ud og gjort klar til fundamentet. Vi tog ud og kiggede på byggeriet i dag - cirka en uge efter Dag 1 på byggeriet. Det var rart at se omridset af vores kommende hjem, så føler man endelig, at der sker noget for alvor.

Fundament
Det ligner en sandkasse, men det er altså begyndelsen til vores hus.
Vi kunne se, at der var gjort plads til stabilgrus. Vores byggesagkyndige fra Bolius rådede os til at få det lagt, mens der alligevel blev bygget. Det ville spare besvær og penge senere. Vi havde allerede bestilt stabilgrus til indkørsel, men nu fik vi også gjort klar, så der kunne lægges fliser ned rundt om huset og på terassen. Samtidig bestilte vi dræn rundt om huset, så vi kunne være klar til skybrud og klimaforandringer.

Der er samtidig et stort projekt i gang med sænkning af grundvandet i området i forbindelse med arbejdet med at forskønne Harrestrup Å, der ligger i nærheden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar