mandag den 31. marts 2014

Rationel-vinduer monteret i vores Huscompagniet-hus

Forårsvejret er fantastisk, og arbejdet med huset skrider hurtigt frem. Inden vi gik gang, troede jeg egentlig, at der ville være nogle små pauser i byggeriet, inden et hold nye håndværkere skulle på banen, men Huscompagniet har håndværkerne linet op, så det nye hold vælter ind, så snart det gamle er færdigt.

I denne uge er alle tolags-vinduerne (på nær Velux-ovenlysvinduer, der kom i for 14 dage siden) blevet monteret. Vinduerne er af mærket Rationel. Der er også installeret hoveddør. Det hele har pyntet meget på den nøgne betonskal, så man nu for alvor kan få et indtryk af, hvordan rummene bliver i det færdige hus.


Vinduer i Huscompagniet-hus
Indtil videre er huset vist energimærke G. Alle vinduer er monterede, men der er gabende huller,
hvor mureren skal mure nogle gode, solide vindueskarme.


På den knapt så muntre side, så har entrepenøren sendt en regning på 17.000 kroner. Der står sjovt nok ikke, hvad regningen dækker, men mon ikke det er for bortkørsel af ekstra jord, som jeg aftalte med dem for en måneds tid siden. Jeg havde egentlig kalkuleret med, at regningen ville komme sammen med opkrævningen for mange andre tilvalg så som dræn og stabilgrus, engang når byggeriet var afsluttet.

Det er meget sigende, at man får så mange små og store regninger i forbindelse med et nybyggeri, at leverandørerne ikke engang gider besvære sig med at udspecificere, hvad man betaler for. "Send os lige nogle flere penge, tak!"

Soveværelse i Huscompagniet-hus
I en krog til vasketøjskurve i soveværelset er der direkte kig til badeværelset
gennem et vist ikke helt planlagt hul mellem gulvet og væggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar