fredag den 7. marts 2014

Tilbud på skabe i køkken, bryggers, badeværelse og soveværelse fra HTH

Jeg har lige fra det øjeblik, hvor vi underskrev kontrakten med Huscompagniet, været betænkelig ved at binde os til ét køkkenfirma på forhånd. Det er bare ikke noget godt udgangspunkt for forhandling, når HTH, inden de overhovedet har mødt os, ved, at vi med stor sikkerhed vil vælge dem som leverandør af skabe til køkkenet og de andre rum.


HTH-køkken i vores hus fra Huscompagniet
Skyerne hænger ildevarslende lavt udenfor vinduet i vores kommende køkken fra HTH.


De bange anelser viste sig at holde stik. Vi har nu modtaget et tilbud fra HTH, og det er temmelig dyrt. Desværre har vi behov for at huset er så færdigt som muligt på overtagelsesdatoen. Vi har ikke mulighed for at lave så meget af arbejdet selv. Desuden vil vi kun kunne få en del af det beløb, som er afsat til skabe i kontrakten, retur, hvis vi vælger et andet køkkenfirma. Vi har undersøgt priser og kvalitet hos Vordingborg Køkkener og IKEA, og i vores prisniveau er der ingen synlig forskel på det endelige resultat.

Vi har besluttet os for at selv at montere skabe i soveværelset og børneværelser. Skabene til køkken, bryggers, badeværelser køber vi hos HTH. Den samlede pris på alle skabe ligger med vores fravalg kun nogle få tusinde kroner over det beløb, der er afsat i kontrakten med Huscompagniet.

Vores oplevelse af handlen med HTH har været blandet. Der gik over fjorten dage, før vi modtog tilbud og plantegninger. Det gjorde vores samarbejde med elfirmaet Uggerly lidt besværligt, for de skulle bruge plantegninger over skabenes placering for at kunne tegne lamper, stikkontakter og emhætte ind. Vi har tidligere købt et IKEA-køkken, hvor vi fik udarbejdet en plantegning og en samlet pris på et kvarters tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar