søndag den 23. marts 2014

Ovenlys-vinduer er på plads

Det blev en uge, hvor jeg ikke nåede at komme forbi byggepladsen på hverdage. Det er lidt svært at få flettet byggeriet ind i dagligdagen med to uregerlige unger og to fuldtidsjob med forskudte arbejdstider. Det hjalp heller ikke, at jeg var i Tyskland et par dage midt på ugen.

Resultatet blev, at der blev lagt isolering over stuen, før jeg nåede at fuldføre min lumske plan om at trække el- og HDMI-kabler, inden loftet blev lukket af. Så er der ingen vej uden om at orme sig gennem det trange loftsrum for at trække kablerne.

Alt ser fint ud på byggepladsen. Vores ovenlys i køkkenet er sat i som de to første vinduer i huset. Det giver et flot lys ned over arealet, hvor HTH installerer køkkenbord om et par måneder.

Ovenlys-vindue i køkkenet i vores Huscompagniet-hus
Lad der blive lys! Ovenlys-vinduerne over køkkenet er på plads som de første vinduer i huset.

Elinstallationerne fra Huscompagniets el-leverandør, Uggerly, er på plads. I tomrørene sidder et lille stykke ståltråd til at trække kabler med senere. Der er ekstremt mange stikkontakter, fordi der er et lovkrav om minimum ét stik per et eller andet antal kvadratmeter (vist nok 4). I det mindste er det bedre med for mange end for få stik.

Den eneste skønhedsplet er et hul, som en eller anden ved et uheld har banket i væggen i soveværelset. Det har nok kostet en kvajebajer.

Huscompagniets hus har huller
I tilfælde af, at man skulle komme til at overse, at nogen har banket et knytnævestort hul i væggen i soveværelset, så har en venlig sjæl lige markeret det med tømrerblyanten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar